Thursday, September 11, 2008

Ni nak bagi duit raya jugak ni....

Ok... ini ditujukan khusus untu semua rakan2 saya kat sini... terutama sekali yg terpaksa beraya awal...


duit raya ni saya nak bagi pada mereka2 yg berikut...

1. Kak Lawa

2. Ween
3. Aqies
4. Kak E
5. Sodep
6. Topek
7. Along
8. Angah
9. Cik Yuyu
10. Rezz
11. Combi
12. Ryan
13. Fadzli Khan
14. Shaizar
15. Ako...
16. Amer

dan mereka2 yang lain... harap2 cukuplah ya byk tu, tahun depan jangan mintak lagi...

ok ada sikit tambahan nama kat sini ya... sebab semalam tu dah lewat malam sgt nak masukkan satu2 nama... harap dpt diambil dgn segera sementara stok masih ada...

mula dgn no 1 balik ya...
1. Chika... (sorry chika - saya betul2 ingatkan nama chika dah tersenarai - chika kan my feveret blogger... tak boleh lupakan dia ni... sorry)
2. Dir
3. ecah
4. rosma
5. anuar
6. kak sue
7. cik abu
8. Heliza AF
9. Fysal
10.ien

kpd yg agak terlambat sikit tu harap maaf lah ya... sebarang kesulitan amtlah dikesali....

14 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

waaaahhhhhhhhhh beshnye dpt duit raye. tp napa sekeping aje nih Batman?? Bak mai laa 10 keping. Baru laa besh! ngeh ngeh :p

err..x bersyukur betoi Jokergal nih yek.agagagga :p anyway, tengkiu chime. anda mmg Batman yg baik ati, ensem, cool, macho *dgn hrpn dpt lagik 9 keping duit raye itu*

i-chimera said...

ween... anda bukan sahaja seorg cikgu yg bijak menagajar.. err.. errr.. -ween ajar subjek apa hah?-
anda juga seorang cikgu yg bijak membodek... ptutlah GB tak pernah marah dia

:: Cikgu Wiween :: said...

oittt...ween jumpe GB pun jrg tau. dia jek slalu jumpe ween. lempang kang ckp org pandai bodek nih. Mau kena rotan????? Grggggrrrrrrrrrrrr

-ween ajar math & english-

i-chimera said...

tu yg dikata saya ni batman yg baik ati, sensem, cool, macho tuuu... kira kehandalan membodek ditahap kritikal lah tu...

humang aihhh cikgu garang... dah lah nak lempang, nak rotan pulak lagi...

Math dgn BI... perghhh... subjek paling susah dlm donia ni yg diajarnya... handal, handal...

:: Cikgu Wiween :: said...

sensem?? apekah itu bahawa vietnam?? sensei ween tau laa.sensem tu ape? Sensei + ensem = cikgu ensem kah?? Eh..ween x ensem laa.wahahahahahahaahhahaah

:: Cikgu Wiween :: said...

er pembetulan..bukan bahawa..'bahasa'.:p

i-chimera said...

ececececehhh... cikgu ni cekap tau.. buat salah terus buat corection, tak sempat lagi orang nak potong markah...

cikgu ensem tu tak ditujukan kepada ween tau... tapi ditujukan kpd GB yg dah tua tu... dgn ucapan kenang daku dalam doamu... *tulis dgn hati-hati takut org tu tegur lagi - hmmm memang patutlah jadi cikgu*

:: Cikgu Wiween :: said...

aiseyman...nih ape bodek2 GB ween nih?? Mau mtk duet raye kat beliau kah? Aisey makin kurang laa rambut beliau. hueheuehue ;p

wahhhh kali nih tade kesilapan ayat laa..bagus bagus. Baru buleh kasik B+ :D

Chika Chika said...

chika tak mengharapkan duit sebanyak tu. takda nama chika pon , takda terkilan.

bak ar hantar 5 inggit secara nyata. tu pon dah syukur alhamdulilah.
hahahahaha :P

Reez said...

Chime...

Waaaa... Terkejut Reez bila Chime nak bagi duit raya sebanyak tu... Kalau duit ni datang betul kat depan Reez, pengsan!... Tak pernah dapat duit raya sebanyak ni...

Alhamdulillah, terima kasih yang tidak terhingga kerna sudi memberikan duit raya kepada Reez...

Reez hargai...

:D

umi_e said...

TQ dinda!!!

Alhamdulillah... dapat juga duit raya...

*kalau betul2 kan best!

i-chimera said...

chika - alamak... nama chika tak ada ke??? macam mana boleh tak isi ni... errr sorry cik... sekarang jugak saya isi

rezz - kalaulah yg betul, bukan yg terima duit tu pengsan dulu, ni, yg bagi duit tu dulu yg koma...

kak e--- hehe... kalau betul2 kan best ya. 50 juta tahun saya kerja pun tak boleh nak sediakan duit byk tu... heheh

Chika Chika said...

laa.
boleh plak dia add-on.
gagagaga.

okek thank you :P

echah_syed said...

wow duit raye..mokcik koyo! mokcik koyo ! :p

thx bro :)