Friday, December 12, 2008

sexi ke??? aku terseksa...

Ok.. masih lagi tentang tag... (bilalah aktiviti tag mengetag ni nak abis ya)...

kali ni saya di tag oleh hidney... hmmm, jom kita tgk apa yg dikehendaki

1. Snap OR post 3 pictures of yourself, that you think is sexy.
2. It doesn't have to be revealing or showing lots of skin...
3. Explain why you think each picture is sexy...
4. Tag 5 more friends!
5. Happy Sexy-ing!!!

hahahaha... tag sexi lah pulak... so, utk mengetahui betapa sexinya saya... jom kita saksikan bersama
errr... adalah sikit gambar yg agak2 nak sexi tu. heh... sexalah kot...


ni dia gambar seksa yg pertama:


soalannya:.... kenapa gambar ni sexi ???
... errr.. tak sexi ke nii...
ada member2 kata... saya ni terlalu senang nak senyum. Muka jenis mesra, payah nak serius... so, dia org ni cakap lagi kalau sesekali saya berwajah serius - nampak sexi je... betul ke hah? kalau gitu kena serius sokmolah lepas ni....


gambar ni dah lama... dulu dah pernah keluar rasanya...
soalannya: knp gambar ni sexi ya...
ada member2 cakap (member yag lain pulak)... muka saya yg senang tersenyum ketawa tu pun nampak sexi jugak... errrr... mana satu betul ni. serius ke, senyum buat saya nampak sexi... macam ginilah ya. dah memang saya ni jenis sexi kan? tak kiralah serius ke, senyum ke.. tetap jugak nampak sexi.. hehehehhe... boleh kot gituuu... **dush! dush!! atas hidung budak perasan sexi***

hah... yg ni satu lagi... abang pomen singlet kelabu... ada sorang adik saya kat sini cakap.. gambar abang pomen singlet kelabu ni comel sgt sebab dia comot... (comel sebab comot??) dari dulu lagi adik saya yg sorang tu suruh letak balik gambar ni kat sini semula... errrr... tapi mcm tak cukup syarat pulak ya... org nak gambar sexi, bukan gambar comel (errr... comel ke?) **dush! dush! sekali lagi atas idung budak perasan comel pulak***

kesimpulannya, tak tahu nak nilai kesexian saya ni kat mana... ada jugaklah perasan sexi sikit bila sesekali posing berangan mcm model...

errr... sexilah kononnya tu kannnnn... Seksa hidup ku ini...

ok... itu saje... kena tag org lain pulak ya...
saya nak tag... adik saya dir... nak suruh ween, memang sah dia tak buat punya. so, ween tak yah buatlah... kemudian. super model kosserani... aie... dek ryan... kak lawa tak boleh sebab dia nak exam... erni cepotet dan sorang lagi saya pilih jebat... hahah... boleh lah tu kot...

sexi tak saya???


oh ya!!! entri tag kali ni berunsur sementara sahaja... akan di delete kemudian nanti... harap maklum..

10 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

errkkk! skali lagik..ku jatuh terjelepuk...terfalling in chenta....chenta sama...













baju itam dlm gambo no 2 tu!! dulu da jatuh chenta skali x hingat??? wahhaha :p

Ehh.! Ehh!! ade gambo abg pomen singlet kelabu laa!! yahoooooooooo comel!! Comel itu comot jgn tatau! :p Frame musti jelita gambo abg pomen singlet kelabu tu kan?? gagagag :p

:: Cikgu Wiween :: said...

phew lega x kena tag takut kena tembak arr tu! :p ehh ehh skali hidden picture tu muke chime nampak cam Datuk shahrukh khan daa...abis laa xleh carik mkn shahrukh khan pasni da ade saingan kat m'sia! aagagagaga :P

cepotet said...

adoii, ahahahaha. abis lupa apa nak komen lepas tgk awin nye komen. notty awin nih.

memang seksi abis gambar² ni. kang letak lelama ada gak kena kejar ngan gadis² pinggitan ni. merajuk 'orang sana' kang. huhuhu.

errr.. kena tag eh? hmm, tag ni mungkin akan dijawab tapi dalam blog private sana. huhuhu. tapi tatau la bila. :p

Hidney said...

aiyooo en chimera. buta hatilah org tu kalau kata pix2 tu tak sexy. haha... sexy giler ok... terutamanya pix 1st dan last tu. confirm ada yg makan hati lepas ni haha

ala... jgn la delete. utk sonok2 jer. kalau dah post kedian nak delete, baik tak yah post in the 1st place kan? hehe... sekadar renungan. but seriously... JANGAN DELETE!!!

-cD- said...

ermm takot plak nak komen...
mata nie telha membuat dosa coz melihat + memerhati + menelek + melopong setiap inci keseksian yg dipamerkan..

matilah....

ermm pic 1 kira seksi ler... pic 2 ok jer... pic 3 comot? comot seksi ke? pic 4 ermm masih seksi, pic yg disorokkan mengundang dosa.. oopsss

ampon...

yOnnA said...

ishhh

juling bijik mata tgk ni abg! HAHHAHA

CT Delima said...

adehhh..terpesona terus..jap..nak bayang kan dulu..ya-ampunnn mintak ditutup mata ku ni..haram ker tu..hehehehe sexy or terseksa hahaha

suka kat gambo yang pertama dan yg terakhir tu..ganteng banget hehehe..habis lulur iman ku hahaha kalau CM baca ni habis k.ct ni :)

♥chubbycekelat ♥ said...

amboi mama CT! =p
uat muke siyes..
btmbh-tmbh sekse
haa sng cite
abg chime mmg sekse larr
ahahahaha XD

addyaholix said...

gila seksi maut hahaha

Ecah said...

aiyoyokkkkkk ape kes nih mesti da shengalllll tahap chimpanzi.. huk3x.. oke oke jgn mare.. SEKSIEEEYYYYNYERRRRRRR!!!! hak6x..