Monday, November 17, 2008

Hadiah Dari Mu...

Ok... untuk memberi laluan kepada rakan2 yg memberi pengharggan kepada saya... N3 kali ni akan berkisar tentang award & hadiah secara sepenuhnya... tanpa gangguan sebarang cerita walaupun ada cerita nak di cerita... kita cerita lain kali... kali ni cerita pasal award je...

beberapa hari ni... di samping mendapat tag yang diperolehi secara bersusun dan masih di dalam Q menunggu masa utuk di selesaikan... saya juga di berikan dgn pelbagai anugerah dan hadiah... seronok, terharu, touching bangett, gumbira, tak sangka sentiasa muncul di hati setiap kali di beri penghargaan... mekasih kepada yg mengingati... tanpa saya siapalah anda... eh!!! tanpa anda siapalah saya... (kenapa statment ni rasa macam belagak artis je)....

yang di berikan oleh cekLala... lawaa siottt dia ni... renungan menawan kalbu...(tapi dah berpunya.. sob! sob!) hadiah sebagai tanda perkenalan... mekasih CekLala....



Yang ni pulak dari cik Sufi Idany... Friends Forever... InsyaAllah... semoga ikatan persahabatan kita akan berkekalan... Mekasih ida... cute award...





Yang ni pulak dari Datin Intan... errr, sebab dia tulis nama saya datuk (shah rukh khan) Chime... tu pasal saya panggil dia datin... Datin Intan sahabat kita yg dok dekat Ireland... - menganugerahkan saya 'THE AMAZING & COOLEST BLOGGER' - heh... bunyi mcm best je kan... okey... thanxxx... intan... suka award comel ni...



dan... last sekali (untuk setakat ni)
Ni cenderahati dari Ochie... hmmmm... baru sekali dua bertegur sapa... saya dah diberi hadiah cantik ni... terima kasih Ochie... terima kasih daun keladi....


Kepada semua yg memberi... jgn serik utuk bagi lagi ya... hehehe.... saya benar2 hargai...

3 comments:

AiE bAhRi said...

wahh..
byknye abg chime ni dapat hadiah..
congrate..

:: Cikgu Wiween :: said...

dtg mencurik award nih suma sebelom masuk tido!

cappuccino said...

fuhhhhh kumpul hadiah nmpk..musim org kawin ne..ehemmmm ne hadiah kawin ker hihi...lawa ler ciklala tu..mcm pengacara jemputan nona hehehhe...